Gruvdrängen och den stora trolljakten

Photo: Gruvtroll photography

Gruvdrängen och den stora trolljakten

En enmansföreställning för barn av och med Niklas Ulfvebrand.

Visste du att troll kan vara stora eller små, lite beroende på var de bor? Eller att vissa troll tycker om dagsljus, medan andra hellre lever i mörker? Och visste du att det faktiskt finns en äkta trolljägare, som kan allt om olika sorters troll? Det är Niklas, en gruvdräng från Sala.

Han jagar först och främst ett stort bergatroll som lurade honom. Under jakten har han lärt känna många olika sorters troll. Kom och lyssna på gruvdrängen Niklas och hans spännande berättelser om troll!

En föreställning för 4-8 åringar (men självklart är yngre syskon också välkomna!). Förbokning ring Niklas Ulfvebrand, 0738-557305

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*